نافله خوزستانی

معرفی : نافله یکی دیگر از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی ها می باشد. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی بشمار می روند.

 نافله خوزستانی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی : از هر کدام 500 گرم
پیاز بزرگ : چهار عدد
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
سرکه : یک فنجان کوچک
شکر : دو فنجان
روغن یا کره و نعنا:به میزان لازم
آب:پنج پیمانهنافله خوزستانی

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را همراه با دو عدد پیاز رنده شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط کرده و به میزانی آب اضافه شود که مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.مواد را ورز دهید بعد در روغن سرخ کنید. می توانید آن ها را به شکل دایره های کوچک درست کرده، وسط آن ها را خالی و در روغن سرخ کنید.دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ کرده، زردچوبه و نمک زده بعد آب را اضافه کرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.سرکه و شکر را اضافه کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند. تور قشم آبان 98


گردشگری کرده ,مواد ,سرخ ,آب ,گوشت ,چرخ ,کرده و ,گوشت چرخ ,چرخ کرده ,آن ها ,را بهمنبع

شهر تاریخی حریره کیش

تالاب سوستان لاهیجان

هتل استانبول

رستوران های اصفهان

درباره روسیه

هتل های هند

هتل های ارزان مشهد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش همه چی دو سوته خرید کن تحویل بگیر سفارش آنلاین اینترنتی چاپ لیبل ایرنسل من انجمن موسیقی شهر بلداجی شما بیا وبلاگ جامع معماری آوین صنعت Joker Movie wadegdoub7 Netz